Bornholms maritime kursuscenter

Hos Diveline stiller vi store krav til os selv og vores kursister. Det gør vi, fordi vi gerne vil skabe de bedste rammer for uddannelse og læring. Når du går herfra, skal du være klædt på til at dykke i hele verden, på det niveau du er uddannet i. På alle dykkerkurser medfølger de materialer du skal bruge. Når vi dykker i forbindelse med kurser, dykker vi enten i svømmehal eller i havet, afhængig af hvilket dykkerkursus der er tale om.

Den teoretiske del af kurset foregår i Divelines teorilokaler, hvor der er alt det nødvendige udstyr, for en effektiv og god undervisningsdag. Det lyder måske alvorligt, og det er det også, for sikkerheden er i højsæde. Men samtidig er der højt til loftet og masser af plads til humør.

PADI OWD – Open Water Diver

Dykkerkursus for begyndere. Lær at dykke på 5 dage. Efter endt dykkerkursus, kan du dykke i hele verden ned til 18 meters dybde.

PADI OPEN WATER DIVER
Prøvedyk på bornholm

PADI AOW – Advanced Open Water

Dykkerkursus for øvede. Udvid dit dyk fra 18 til 30 meter, med et dykkerkursus for øvede – og på kun 2 dage.

PADI ADVANCED OPEN WATER
Prøvedyk på bornholm

Genopfriskningskursus

Er det længe siden du har dykket? Tag et genopfriskningskursus, med professionel instruktør, der tager udgangspunkt i dit niveau.

GENOPFRISKNINGSKURSUS
Diveline Speedbådskursus for kørekort

Speedbådscertifikat

Har du et lovpligtigt certifikat? Tag et certifikat der er gældende for alle både op til 15 meter, er gyldigt i dansk farvand og ved sejlads under dansk flag i hele verden.

SPEEDBÅDSCERTIFIKAT