En uforglemmelig oplevelse langs den Bornholmske klippekyst

En smuk og sjov sejltur i selskab med Diveline.

Oplev et af feriens højdepunkter i selskab med Diveline. Vi arrangerer sejlture med afgang fra Hasle Havn, op til Hammershus og retur igen.

Sejlturen foregår i vores RIB med 275 hk og plads til 10 passagerer.

På turen op til Hammershus sejler vi i et roligt tempo tæt ind langs kysten, så du får rig mulighed for at opleve den imponerende kystlinje og det rige fugleliv. Undervejs passerer vi mange bornholmske seværdigheder: Teglkås, Helligpeder, Jons Kapel, Vang og Hammershus, selvfølgelig set fra søsiden.

Tilbage mod Hasle sætter vi mere tempo på, så du kan få lov til at mærke hvad en RIB med 275 hk er i stand til at præstere. Kort sagt: en skøn sejltur med den helt rigtige blanding af smuk natur, frisk luft og en smule action.

Info

– Da vi sejler meget tæt på kysten og i høj fart, sejler vi kun ved max 0,5 m bølgehøjde. Ved kraftig vind fra Vest forbeholder vi os retten til at aflyse turen.

– Da vejret kan være meget skiftende hen over sommeren, vil du få besked 2 dage før din planlagte tid, om sejladsen afholdes.

– Diveline forbeholder sig retten til at aflyse turen, hvis der ikke er nået et minimum antal deltager på 8 personer.

– Inden turen vil du modtage en sikkerhedsinstruks, hvor vi gennemgår sikkerheden ombord og nærmere info om hvad du kan forvente dig af turen. Sejlads inkl. sikkerhedsinstruks tager 45 min. – 1 time, alt efter vejret.

– Båden er synet og godkendt af Søfartsstyrelsen og vi sejler altid med 2 mands besætning. Vi har over 20 års erfaring på havet omkring Bornholm, så vi er klar til at give dig en fantastisk oplevelse langs den Bornholmske kyst.

– Max 10 personer pr. tur

– Pladsen er først reserveret når betalingen er registreret. Beløbet refunderes kun hvis sejladsen aflyses.

– Vi sejler fra slæbestedet ved Hasle Marina 3790 Hasle, der ligger i den Nordlige ende af havnen. Vi forventer selvfølgelig at du er klar til at modtage din sikkerhedsinstruks på angivet tidspunkt.

– Det er forventet at passagerer har betalt det angivne beløb senest 48 timer før den planlagte sejlads samt at passagerer ankommer senest 15 min. før. Er passagerer ikke mødt op til tiden, ser Diveline sig retten til at afvise passagerer uden refundering.

– Tilmelding skal ske på info@diveline.dk eller på tlf. 30568651

– Er turen fuldt booket, vil der blive sat en ny tur op en time efter forrige sejlads

Krav

– Minimum 10 år samt der er krav om godt og sundt helbred. Vi sejler altid efter forholdene for at give vores gæster den bedste oplevelse. Men små stød og bump kan forekomme på turen tilbage når vi sætter farten op. Så er du gravid eller har rygproblemer, må du ikke deltage på denne tur.

– Hvis en af deltagerne vejer under 40 kg. skal det oplyses ved booking, så vi kan medbringe den rette størrelse redningsvest.

– Passagerer påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer vil blive nægtet adgang til sejladsen. Betalingen for turen vil ikke blive refunderet.

Pris 299,- pr. person

Se vores kalender for ture.

Har du særlige ønsker, er du velkommen til at kontakte os for en pris.
En bådtur på Bornholm er en unik oplevelse

Diveline bådtur Hasle Bornholm

Mødestedet Hasle havn

 

Boat Experience