Oplev noget af Danmarks bedste kystdykning

Farvandet omkring Bornholm tilbyder nogle af Danmarks bedste dykkeroplevelser.

Diveline har arrangeret nogle af de sjoveste og mest professionelle dykkerture på Bornholm siden 2007, samtidig med at vi aldrig har gået på kompromis med sikkerheden.

Bornholm er kendt for sin gode sigt og med nem adgang til fremragende kystdykning på dybder helt ned til 25 meter. Alle vores kystdyk er naturdyk, hvor du får mulighed for at se et stort sandstensrev, klippeformationer og den utrolige smukke rå natur Bornholm gemmer under overfladen.

Familien Beha valgte at besøge Bornholm i de 2 sidste afsnit af Kurs Mod Danske Kyster, som blev sendt på TV2 i 2021, hvor Diveline valgte at vise dem klippekysten på Nord Bornholm – og deres begejstring var på ingen måde til at skjule!

Så det er ikke uden grund at Bornholm kan kalde sig ét af Danmarks bedste dykkersteder

Se kalender for næste tur eller book et prøvedyk når det passer dig. Se priser for leje af udstyr.

Priser fra 299,-

Varighed
2 timer, inklusiv forberedelse og skriv i logbog efterfølgende.
Selve dykkets varighed er ca. 45 min.

Medbring
Dykkerudstyr eller lej af Diveline.
Ved leje af komplet dykkerudstyr: pris 400,- pr. dag.

Bemærk
Ved meget blæsevejr kan arrangementet blive flyttet til andet sted på Bornholm, hvor det er muligt at gennemføre kystdykket

Info

Dykket bliver kun afholdt ved minimum 4 personer, ellers forbeholder Diveline sig retten til at aflyse dykket og henviser til næste kystdyk i kalenderen.

– Som udgangspunkt dykker vi fra 3 forskellige lokationer: Sorthat, Bølshavn og Svenskehavn – alt efter hvor der er de mest optimale forhold, efter bølger og sigt. Da vejrudsigten kan være meget skiftende, er det først muligt at planlægge hvor dykket bliver afholdt 2-3 dage før. Dette vil du blive informeret om pr. SMS eller mail.

– Diveline lægger stor vægt på sikkerheden, så inden dykket vil du få en grundig briefing om det praktiske og hvad du kan forvente at se på dagens dyk samt vores sikkerhedsprocedure.

– Ved leje af udstyr, skal du selv afhente dette på angivet tidspunkt i kalenderen før dagens dyk. Efterfølgende står du selv for at aflevere udstyret, hvis ikke andet er aftalt. https://diveline.dk/priser/

– Diveline hjælper ikke med transporten til og fra dykket.

– Alle kystdyk har en max dybde på 18 m.

– Er man ikke mødt på angivne tidspunkt, ventes der ikke og Diveline forbeholder sig retten til at afvise kunden uden refundering.

– Du er først tilmeldt dykket når betalingen er registreret. Kontakt Diveline pr. telefon 31568651 eller mail info@diveline.dk for tilmelding.

Krav

Du skal være opmærksom på, at det forventes at du er klar til at modtage sikkerhedsbriefing på det angivne tidspunkt i kalenderen, hvorefter vi går direkte i vandet. Hvor lang forberedelsestid du skal bruge før dykket, er efter egen vurdering.

– Når du dykker med Diveline forventer vi at du selv kan samle dit udstyr og kan tage vare på dig selv, både over og under vand. Er du usikker på dette, så kontakt Diveline for at høre om du evt. skal på et genopfriskningskursus inden du deltager på dykket. Læs her om Genopfriskningskursus.

– Husk at medbring logbog samt dykkercertifikat.