Vi har lavet en ny video til sommersæsonen 2019. Vi vil gerne bidrage til Outdoor Bornholm med oplevelser som er helt unikke. Oplevelser som kan nydes som, single, par eller familie fra 10 til 100 år gammel.

Vil du overraske med en fødselsdagsgave, familien eller dine kollegaer i firmaet med en bådtur? Bortføre dem til Christiansø, et spise sted eller overraske dem med en sejlads hen til en strand hvor grillen er tændt? Så kontakt os med det samme. Vi sejler også ture rundt Bornholms smukke klippekyster, kun fantasien sætter grænser. Ved en bådfart bestemmer du selv tempoet, tiden og hvad du vil se. Er det fugle, klipper, solopgang, solnedgang eller bare for sjov.

Vi kan tage op til 12 personer i vores RIB båd som er godkendt til personsejlads. Vi har redningsveste med til alle i alle størrelser.

Det er ikke noget man bliver våd af men små stænk og lidt støv regn fra båden må på regnes. Båd Taxi er ikke en High Speed Boat Race tur, men vi sejler op til ca. 55 km i timen. Vi kan godt give den max gas hele vejen eller noget af vejen, eller supplere med vandsjov men det koster en smule mere. Ring eller skriv for pris.
Er vandtemperatuen under 15 grader bruger vi termisk flydedragt