Hvem er Diveline?

Bornholms bedste maritime oplevelser

Hos Diveline har vi specialiseret os i at give dig Bornholms bedste maritime oplevelser. Vi startede som et dykkercenter i 2007 og har siden udvidet vores tilbud til at omfatte en bred vifte af maritime oplevelser.

I dag er vi Bornholms største dykkercenter, vi samarbejder med en lang række organisationer, og har stolte PADI-certificerede instruktører.

Kurs mod Fjerne Kyster i Danmark med Diveline

Erfarne og professionelle instruktører

Vores dedikerede hold af erfarne og professionelle instruktører er specialiseret i at levere Bornholms bedste maritime oplevelser. Vi tilbyder spændende aktiviteter som High Speed Boat Race, vandsport, snorkling, prøvedyk, kystdyk, vragdyk og meget mere. 

Med vores omfattende viden om Østersøen kan vi tilbyde unikke dyk til skjulte vrag og guider dig til de bedste dykkersteder afhængigt af vejr og vindforhold.

Lokalkendskab til havet, vindforhold og områder

Vi har udforsket Østersøen omkring Bornholm i mange år og har opbygget en unik viden om de bedste positioner til både dykning og sejlads langs kysten.

Vi læser altid vejret og finder de optimale dykkesteder, hvilket betyder, at du får mere tid under vandet end over vandet. Hvis du drømmer om at dykke på et imponerende vrag, kan vi lede dig til den perfekte placering.

For at sikre de bedste oplevelser til vores kunder, samarbejder vi desuden med:

Sikkerhed først

Vi prioriterer sikkerhed i alt, hvad vi gør. For at sikre en tryg oplevelse har vores personale, foruden de nødvendige kurser og uddannelser, mange års erfaring inden for dykning og maritime aktiviteter.

Hvis du vil vide mere om vores engagement i sikkerhed og ansvarlig adfærd, kan du besøge www.respektforvand.dk

Kendt fra TV

Diveline er en velkendt aktør inden for dykning og har medvirket som rådgivende sikkerhedsdykker i populære TV-programmer som ‘Kurs mod Danske Kyster’ og flere sæsoner af ‘Korpset’ på TV2.

Med sin ekspertise har Diveline bidraget med instruktion og vejledning i forhold til dykningens sikkerhed og udforskning af specifikke lokaliteter.

Dykker med Kamera
Optagelse af Korpset på TV2 med Diveline som sikkerhedsdykker.
Kurs mod Fjerne Kyster i Danmark med Diveline
Rikke Hørlykke med Diveline på sejltur