Er det længe siden du har dykket?

Tag et genopfrisknings kursus i dykning hos Diveline med en af vores professionelle instruktør, hvor vi tager udgangspunkt i netop dit niveau. Så er du i gang igen.

4.6/5

Bank rusten hurtigt af - nemt og professionelt

Kom godt igang igen

Er der gået langt tid siden du sidst har dykket eller er du på vej til dykkerferie og gerne vil i gang med sikker dykning igen?
Bank hurtigt rusten af med et 2-timers genopfrisknings kursus i dykning hos Diveline Bornholm med en af vores professionelle instruktør, hvor vi tager udgangspunkt i netop dit niveau.

Det er et krav, at du tidligere har bestået OWD-kursus (Open Water Diver) eller tilsvarende fra anden dykkeruddannelse.

Kurset indeholder:

  • Genopfriskning af dykkertabel, planlægning og generel information siden sidste afholdte kursus.
  • Opfriskning af dykkerfærdigheder og opdrift med instruktør i vandet.
  • Vi arbejder med din afbalancering og øver selvhjælp.
  • Kyndig vejledning om udstyr.
  • Tilskrivning i log bog
  • Instruktør og dykker laver fælles debriefing.

Medbring:

Husk at medbringe din logbog, certifikations kort og dykkerudstyr. Du kan også leje enkeltdele eller komplet dykkerudstyr hos Diveline for 500,-. Se mere under diveline.dk/priser

Har du brug for det, kan vi også sørge for at du får efterset, kontrolleret og justeret dit dykkerudstyr.

Hvem kan deltage?

Alle der tidligere har bestået OWD-kursus (Open Water Diver) eller tilsvarende fra anden dykkeruddannelse kan få et genopfriskningskursus. Minimumsalderen er 10 år og så skal du være ved normalt godt helbred.

Pris og booking

Vi afholder løbende kurser, alt efter hvordan vejret arter sig. Prisen for kurset er DKK 1.199,- kr. pr. person. Du kan finde kommende kurser i kalenderen på vores hjemmeside. Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få en pris og yderligere information.

Tilmelding til genopfriskningskursus kan ske via e-mail på info@diveline.dk eller ved at ringe til os på telefonnummer +45 3056 8651

Alt det praktiske

Hvor dykkes der?

Som udgangspunkt dykker vi fra 3 forskellige lokationer: Sorthat, Bølshavn og Svenskehavn – alt efter hvor der er de mest optimale forhold, efter bølger og sigt. Da vejrudsigten kan være meget skiftende, er det først muligt at planlægge hvor dykket bliver afholdt 2-3 dage før. Dette vil du blive informeret om pr. SMS eller mail.

Hvor lang tid tager det?

Genopfriskningskurset varer i alt 2 timer.

Du skal kunne selv

Du skal kunne svømme 200m, flyde/træde vande i 10 minutter. Minimumsalderen er 10 år og så skal du være ved normalt godt helbred.

Det skal du medbringe

Medbring eget badetøj og håndklæde.

Betaling og refusion

Er man ikke mødt på angivne tidspunkt, ventes der ikke og Diveline forbeholder sig retten til at afvise kunden uden refundering. – Du er først tilmeldt dykket når betalingen er registreret. Kontakt Diveline pr. telefon 31568651 eller mail info@diveline.dk for tilmelding.