Udvid dit dyk fra 18 til 30 meter i flotte omgivelserPADI AOW dykkerkursus med Diveline

PADI Advanced Open Water Diver Kursus er den naturlige viderebygning og vores mest populære kursus for dig, der allerede er PADI Open Water Diver.

Her får du mulighed for at forbedre dine dykkerfærdigheder og udvide dine muligheder for dykning markant. Kurset giver dig ret til at dykke ned til 30 meter, hvor mange af de mest velbevarede vrag findes, og mulighed for båddyk.

Diveline Bornholm har stor fokus på sikkerhed og kvalitet i læring under kurset, der sikre dig at du føler dig godt klædt på til at udforske dybderne selv efter du har fået dit certifikat. Vi tilbyder båddyk fra egen ribbåd i Skandinaviens nok smukkeste omgivelser.

Varighed
2 dage + forberedelse

Kurset indeholder
PADI AOWD materiale
PADI materialet er originalt og tilhøre dykkeren
Lån af professionelt dykkerudstyr
5 x forskellige PADI Adventure dyk
– Vragdyk inkl. teoretisk oplæg
– Navigationsdyk inkl. teoretisk oplæg
– Båd dyk inkl. teoretisk oplæg
– Dybdedyk inkl. teoretisk oplæg
– Natdyk inkl. teoretisk oplæg
Certifikat

Pris: 2.599,-

Forberedelse
Som forberedelse skal du inden kursusstart have læst kursusmaterialerne, der består af PADIs Advanced Open Water Diver teoribog, der udleveres på dansk. Der medfølger en DVD, som er tilknyttet bogen.
Du skal regne med at bruge ca. 4 timer hjemme fra til at læse materialet, lave opgaver og se DVD.
Desuden skal du udfylde en helbredserklæring. der sendes med.

Teoribogen er opdelt i fem moduler. Efter hvert modul er der en kundskabstest, som du skal udfylde og medbringe til instruktøren på første kursus dag. Ligeledes skal du have set din PADI DVD, der giver dig et virtuelt indblik i dykkerteorien du skal lære på kurset.

Kursus forløb
Advanced Open Water kurset består af teori samt 5 forskellige Adventure dyk, hvor du vil bliver trænet i dykkerfærdigheder. Samtidig vil du udvide din dybdegrænse til 30 meter og med garanti også din selvsikkerhed som dykker.

Der er fem forskellige adventuredyk i kurset, hvoraf undervandsnavigation og dybdedyk er obligatoriske.
Til hvert af de fem dyk, er der et teoretisk oplæg og en kundskabstest.
Du behøver ikke være erfaren dykker for at starte på dette kursus. Det er også for begyndere med minimum Open Water certifikat, som ønsker at blive bedre dykkere.
Du kommer til at prøve nogle af dykningens sjoveste og mest populære adventuredyk, så som båddyk, dybdedyk og navigationsdyk. Du vil få meget mere erfaring og rutine til at deltage i endnu flere dykkeraktiviteter. Derfor er det et naturligt skridt mod nye og fantastiske dykkeroplevelser.

Kurset er alt inklusiv, medbring kun badetøj og håndklæde selv.

Krav
For at deltage skal du have bestået OWD-kursus (Open Water Diver)
Du skal have dykket inden for de sidste 10 måneder, som skal være registreret i log bog.
Kontakt eventuelt Diveline for at høre om du har den nødvendig erfaring, eller for at aftale tid om et genopfriskningskursus.
Alder er minimum 12 år. Der er dog særlige krav og begrænsninger, hvis du er mellem 12 – 15 år – kontakt os for mere info.
Husk at medbringe logbog til første kursusdag.
Du skal have dykket i Skandinavisk farvand før ellers skal du tage et genopfriskningskursus før kursusstart.

Spørgsmål ?
Ring på tlf 30 56 86 51 eller skriv til info@diveline.dk hvis du har spørgsmål.