PADI AOW – Advanced Open Water Diver

Den naturlige viderebygning og vores mest populære kursus for dig, der allerede er PADI Open Water Diver.

4.6/5

Udvid dit dyk fra 18 til 30 meter i flotte omgivelser

Du er i de bedste hænder!

PADI Advanced Open Water Diver giver dig mulighed for at forbedre dine dykkerfærdigheder og udvide dine muligheder for dykning markant. Kurset giver dig ret til at dykke ned til 30 meter, hvor mange af de mest velbevarede vrag findes, og mulighed for båddyk.

Diveline Bornholm har stor fokus på sikkerhed og kvalitet i læring under kurset, der sikre dig at du føler dig godt klædt på til at udforske dybderne selv efter du har fået dit certifikat. Vi tilbyder båddyk fra egen ribbåd i Skandinaviens nok smukkeste omgivelser.

Med på kurset får du:

 • PADI AOWD materiale
 • PADI materialet er originalt og tilhører dykkeren
 • Lån af professionelt dykkerudstyr
 • 5 x forskellige PADI Adventure dyk:
  – Vragdyk inkl. teoretisk oplæg
  – Navigationsdyk inkl. teoretisk oplæg
  – Båd dyk inkl. teoretisk oplæg
  – Dybdedyk inkl. teoretisk oplæg
  – Natdyk inkl. teoretisk oplæg
 • Certifikat

Forberedelse:

Som forberedelse skal du inden kursusstart have læst kursusmaterialerne, der består af PADIs Advanced Open Water Diver teoribog, der udleveres på dansk. Der medfølger en DVD, som er tilknyttet bogen. Du skal regne med at bruge ca. 4 timer hjemme fra til at læse materialet, lave opgaver og se DVD. Desuden skal du udfylde en helbredserklæring. der sendes med.

Teoribogen er opdelt i fem moduler. Efter hvert modul er der en kundskabstest, som du skal udfylde og medbringe til instruktøren på første kursus dag. Ligeledes skal du have set din PADI DVD, der giver dig et virtuelt indblik i dykkerteorien du skal lære på kurset.

Sådan forløber kurset

En blanding af teori og dyk

Advanced Open Water kurset består af teori samt 5 forskellige Adventure dyk, hvor du vil bliver trænet i dykkerfærdigheder. Samtidig vil du udvide din dybdegrænse til 30 meter og med garanti også din selvsikkerhed som dykker. Kurset er alt inklusiv, medbring kun badetøj og håndklæde selv.

Du skal kunne selv

Test til hvert dyk

Der er fem forskellige adventuredyk i kurset, hvoraf undervandsnavigation og dybdedyk er obligatoriske. Til hvert af de fem dyk, er der et teoretisk oplæg og en kundskabstest. Du behøver ikke være erfaren dykker for at starte på dette kursus. Det er også for begyndere med minimum Open Water certifikat, som ønsker at blive bedre dykkere.

Nogle af de sjoveste og mest populære dyk indgår

Du kommer til at prøve nogle af dykningens sjoveste og mest populære adventuredyk, så som båddyk, dybdedyk og navigationsdyk. Du vil få meget mere erfaring og rutine til at deltage i endnu flere dykkeraktiviteter. Derfor er det et naturligt skridt mod nye og fantastiske dykkeroplevelser.

Hvem kan tage et PADI OWD kursus?

For at deltage skal du have bestået OWD-kursus (Open Water Diver). Du skal have dykket inden for de sidste 10 måneder, som skal være registreret i log bog. Kontakt eventuelt Diveline for at høre om du har den nødvendig erfaring, eller for at aftale tid om et genopfriskningskursus.
Alder er minimum 12 år. Der er dog særlige krav og begrænsninger, hvis du er mellem 12 – 15 år – kontakt os for mere info. Husk at medbringe logbog til første kursusdag. Du skal have dykket i Skandinavisk farvand før ellers skal du tage et genopfriskningskursus før kursusstart.

Pris og booking

Vi afholder løbende kurser, alt efter hvordan vejret arter sig. Prisen for kurset, inklusiv alt er DKK 2.999,- kr. pr. person. Du kan finde kommende kurser i kalenderen på vores hjemmeside. Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få en pris og yderligere information.

Tilmelding til PADI AOW – Advanced Open Water Diver kan ske via e-mail på info@diveline.dk eller ved at ringe til os på telefonnummer +45 3056 8651

Alt det praktiske

Hvor dykkes der?

Som udgangspunkt dykker vi fra 5 forskellige lokationer alt efter hvor der er de mest optimale forhold, efter bølger og sigt. 

Klar til tiden

Du skal være opmærksom på, at det forventes at du er klar til at modtage sikkerhedsbriefing på det angivne tidspunkt i kalenderen, hvorefter vi går direkte i vandet. Hvor lang forberedelsestid du skal bruge før dykket, er efter egen vurdering.

Hvor lang tid tager det?

Kurset tager 2 dage at gennemføre, plus forberedelse hjemmefra.

Det skal du medbringe

Medbring eget badetøj og håndklæde.

Du skal kunne selv

Du skal kunne svømme 200m, flyde/træde vande i 10 minutter. Minimumsalderen er 10 år og så skal du være ved normalt godt helbred.

Betaling og refusion

Er man ikke mødt på angivne tidspunkt, ventes der ikke og Diveline forbeholder sig retten til at afvise kunden uden refundering. – Du er først tilmeldt dykket når betalingen er registreret. Kontakt Diveline pr. telefon 31568651 eller mail info@diveline.dk for tilmelding.