Bornholm er Danmarks bedste dykkersted

Bornholm er kendt for sin gode sigt og de mange velbevarede vrag. Nem adgang til fremragende kystdykning og alt fra ubåde til fragtskibe og træskibe fra båd.

Det udsagn, tør vi godt stå inde for

Bornholm er nemlig unik på flere måder. Dels er der geografien, som gør, at der uanset vindretning, altid er en side af Bornholm, hvor der er læ og mulighed for at dykke. Vandet er klart og saltindholdet i Østersøen er så lav, at der ikke findes pæleorm. De mange vrag der findes ud for den bornholmske kyst, er dermed langt mere velbevarede end i det øvrige Danmark. Uanset om du er nybegynder eller øvet, er der altså spændende oplevelser i vente.

Dykker i vandet.

PrøveDYK

Hvis du aldrig har prøvet at dykke, så er et prøvedyk noget for dig. Du dykker med professionelle instruktører efter at have gennemgået udstyr og basale færdigheder.

Sejlads i RIB langs den bornholmske kyst med udsigt til Hammershus.

Kystdyk

På Bornholm er der masser af spændende dyk direkte fra kysten – helt ned til 25 meters dybde. Ubåde, 200 år gamle vrag og huler. Og så med priser fra kun 299,-

Speedbådscertifikat i Rønne på Bornholm.

Båddyk

Dykkere på Bornholm kan på alle niveauer finde et vragdyk, der passer til deres lyst og ambitionsniveau, og øen er kendt for den gode sigtbarhed.

Dykning på Bornholm: Oplev Danmarks bedste dykkeroplevelser

Bornholm er kendt som Danmarks bedste dykkersted, og det er ikke uden grund. Øen byder på enestående dykkeroplevelser med fremragende sigtbarhed og dykmuligheder for både erfarne og nybegyndere. Når du dykker på Bornholm, vil du blive mødt af krystalklart vand, der giver en fantastisk sigtbarhed under vandet. Dette betyder, at du kan nyde den fulde skønhed af undervandslandskabet og beundre de detaljerede formationer af klipper og sprækker, der skaber et unikt levested for et rigt dyreliv. Uanset om du er interesseret i at spotte farverige fisk eller udforske fascinerende undervandsgrotter, vil Bornholm imødekomme dine dykkerbehov med sin imponerende sigtbarhed.

For erfarne, såvel som nybegyndere

Bornholm tilbyder også dykning for både erfarne dykkere og nybegyndere. Hvis du er en erfaren dykker, vil du blive begejstret over det varierede og udfordrende dykkerterræn, der omgiver øen. Dyk ned til dybere vrag, udforsk skjulte klippeformationer og oplev spændingen ved at dykke i de stærke undervandsstrømme. For nybegyndere tilbyder Bornholm også mere rolige dykkersteder, hvor du kan øve dine færdigheder og føle dig tryg under vandet. Uanset dit erfaringsniveau vil Bornholm have noget for dig.

Fra båd eller direkte fra kysten

En af fordelene ved dykning på Bornholm er muligheden for at dykke direkte fra kysten. Øens kystlinje byder på adskillige indgangspunkter, hvor du kan udforske dykkersteder lige fra vandkanten. Dette gør det nemt og bekvemt at komme i vandet og opleve den fantastiske undervandsverden. Hvis du foretrækker en mere omfattende dykkeroplevelse, kan du også vælge at tage på bådturer til udvalgte dykkersteder rundt om Bornholm. Bådturen giver dig mulighed for at nå fjerntliggende steder og udforske dybere vrag, der ellers ville være sværere at nå fra kysten.

Uanset om du dykker direkte fra kysten eller på bådture, vil du blive mødt af Bornholms unikke undervandslandskab og fascinerende dykkersteder. Fra maleriske klippeformationer til spændende vrag er der noget for enhver dykkerentusiast på denne smukke ø. Så tag med på et eventyr under havets overflade og dyk ned i Bornholms dykkerparadis. Oplev den utrolige sigtbarhed, udforsk dykkerstederne og skab minder for livet. Bornholm er det perfekte sted at opdage Danmarks bedste dykkersteder, uanset om du er en erfaren dykker eller nybegynder.