Oplev noget af Danmarks bedste kystdykning

Bornholm er kendt for sin gode sigt og med nem adgang til fremragende kystdykning på dybder helt ned til 25 meter.

4.6/5

Dyk fra kysten med guide fra kun 349,-

Oplev Danmarks bedste kystdykning med vores professionelle dykkerture

Vi arrangerer sikre og sjove dyk, og Bornholm er kendt for sin gode sigt og nem adgang til fantastisk kystdykning på dybder ned til 25 meter. Udforsk sandstensrev, klippeformationer og den rå, smukke natur under havets overflade. Dyk med os og få uforglemmelige dykkeroplevelser med dig hjem!

Familien Beha blev begejstret af Bornholms dykkeroplevelser!

Som set på TV2’s “Kurs Mod Danske Kyster” valgte de at udforske Bornholms klippekyst i samarbejde med Diveline. Vores dykkerture giver dig mulighed for at opleve den samme fascinerende natur og skabe dine egne dykkerhistorier på Bornholm. Vær en del af den spændende verden under vandet og oplev det, der fangede Familien Beha’s begejstring!

Dyk sikkert og komfortabelt med Diveline

Vi tilbyder førsteklasses sikkerhed og professionel service. Vores erfarne instruktører giver dig en grundig briefing før dykket, og vi dykker fra tre forskellige lokationer alt efter de optimale forhold. Medbring dit eget dykkerudstyr eller lej det hos os til konkurrencedygtige priser. Oplev uforglemmelig kystdykning på Bornholm!

Hvem kan dykke?

Kystdykning er for alle eventyrlystne og nysgerrige sjæle, der ønsker at udforske den skjulte verden under havets overflade. Vores kystdyk på Bornholm henvender sig til både erfarne dykkere og nybegyndere, der ønsker at opdage den fortryllende undervandsverden langs kysten. Du skal have et gyldigt dykkercertifikat. Dyk ned i naturens hemmeligheder og lad dig forføre af Bornholms betagende kystdykning!

Pris og booking

Vi har kyst forår, sommer og efterår, alt efter hvordan vejret arter sig. Priserne starter på 349,- kr. pr. person. Du kan finde kommende ture i kalenderen på vores hjemmeside. Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få en pris og yderligere information.

OBS! Kystdyk er begrænset i omfang og kan kun bookes på de dage, der findes i kalenderen, eller som forudbestilling af grupper på minimum 6 personer.

Tilmelding til kystdyk kan ske via e-mail på info@diveline.dk eller ved at ringe til os på telefonnummer +45 3056 8651

Alt det praktiske

Hvor dykkes der?

Som udgangspunkt dykker vi fra 3 forskellige lokationer: Sorthat, Bølshavn og Svenskehavn – alt efter hvor der er de mest optimale forhold, efter bølger og sigt. Da vejrudsigten kan være meget skiftende, er det først muligt at planlægge hvor dykket bliver afholdt 2-3 dage før. Dette vil du blive informeret om pr. SMS eller mail.

Klar til tiden

Du skal være opmærksom på, at det forventes at du er klar til at modtage sikkerhedsbriefing på det angivne tidspunkt i kalenderen, hvorefter vi går direkte i vandet. Hvor lang forberedelsestid du skal bruge før dykket, er efter egen vurdering.

Papirerne i orden

Husk at medbring logbog samt dykkercertifikat. Vi tjekker og noterer.

Hvor lang tid tager det?

Det tager i alt 2 timer, inklusiv forberedelse og skriv i logbog efterfølgende. Selve dykkets varighed er ca. 45 min. Dykket bliver kun afholdt ved minimum 4 personer, ellers forbeholder Diveline sig retten til at aflyse dykket og henviser til næste kystdyk i kalenderen.

Det skal du medbringe

Du skal selv medbringe dykkerudstyr eller du kan leje det af Diveline. Både et komplet sæt, eller enkeltdele. Det kan du se mere om på diveline.dk/priser

Ved leje af udstyr, skal du selv afhente det på angivet tidspunkt i kalenderen før dagens dyk. Efterfølgende står du selv for at aflevere udstyret, hvis ikke andet er aftalt.

Du skal kunne selv

Når du dykker med Diveline forventer vi at du selv kan samle dit udstyr og kan tage vare på dig selv, både over og under vand. Er du usikker på dette, så kontakt Diveline for at høre om du evt. skal på et genopfriskningskursus inden du deltager på dykket. 

Betaling og refusion

Er man ikke mødt på angivne tidspunkt, ventes der ikke og Diveline forbeholder sig retten til at afvise kunden uden refundering. – Du er først tilmeldt dykket når betalingen er registreret. Kontakt Diveline pr. telefon 31568651 eller mail info@diveline.dk for tilmelding.