Lær at dykke på 6 dage!Lær at dykke på Bornholm med Diveline

Hvis du er eventyrlysten, eller ganske enkelt, altid har drømt om, at opleve den vidunderlige verden under overfladen, så læs videre.

PADI Open Water Diver kurset er starten på dit nye eventyr både over og under vandet.
Hos Diveline lærer vi dig at dykke i trygge rammer så du bagefter kan dykke i hele verden ned til 18 meter.
Vi ser desværre ofte på vores dykkerture at billige dykkerkurser taget i udlandet skaber usikre dykkere som også mangler basale færdigheder. Dette undgår du hos Diveline, hvor vi ikke slipper dig før du er klar.

Vi er max 8 deltagere pr. hold.

Kurset bliver kun afholdt ved minimum 4 deltager.

Varighed
6 dage + forberedelse

Kurset indeholder
PADI Open Water Teoribog
PADI Open Water Diver DVD
PADI Diver´s Log bog
PADI Dykkertabel
PADI materialet er originalt og tilhøre dykkeren
Blanketter
Lån af professionelt dykkerudstyr
2 x Teoriaftener i teorilokalet i Rønne
1 x Praksis og øvelser i svømmehal
2 dage med to dyk i åbent vand
Certifikat

Pris: 4.999,-

Forberedelse
Som forberedelse skal du inden kursusstart have læst kursusmaterialerne, der består af PADI’s Open Water teoribog, udleveres på dansk. Der medfølger en DVD tilknyttet bogen.
Du skal regne med at bruge ca. 12 timer hjemmefra til at læse materialet, lave opgaver og se DVD. Desuden skal der udfyldes en helbredserklæring.

Teoribogen er opdelt i fem moduler. Efter hvert modul er der en kundskabstest, som du skal udfylde og medbringe til instruktøren på første kursusdag. Ligeledes skal du have set din PADI DVD, der giver dig et virtuelt indblik i dykkerteori og gennemgår nogle af de øvelser, du skal lære på dit dykkerkursus.

Kursus forløb
1. og 2. Kursusdag – Teoriaften
Vi byder dig velkommen i Diveline’s lokaler, hvor der serveres kaffe og the. Vi gennemgår sammen de skriftlige kundskabstests og laver en tilsvarende prøve til hvert kapitel. De fejl du måtte have bliver gennemgået og grundigt forklaret, så vi er sikre på, at du har forstået teorien bag dykning. Teorien afsluttes med en multiple choice eksamen, bestående af 50 spørgsmål.

3. Kursusdag – Øvelsestræning i svømmehal
Din første oplevelse under vand kommer til at foregå i en svømmehal. Du starter med svømme 200 m og træde vandet i 10 min. Herefter tager vi dykkerudstyret på og går i vandet, hvor du kan bunde. Du skal i alt lære 24 forskellige øvelser, fx hvordan du tømmer din maske for vand under vandet, tage udstyr af og på, og hvordan du ligge stille og vægtløs i vandet. Både i bassin og i åbent vand hjælper dykkerinstruktøren dig igennem øvelserne og er tæt på dig, så du hele tiden kan føle dig sikker og tryg.
Vi lægger stor vægt på, at undervisningen foregår på en grundig og spændende måde.

4. og 5. Kursusdag – Øvelses/træning i åbent vand
Efter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, gennemføres 4 trænings- og øvelses dyk i havet.
Øvelserne er i princippet en gentagelse af øvelserne fra svømmehallen, blot befinder vi os i det “rette miljø” havet.
Vi kører tilbage til dykkercenteret, rengører udstyret og logger dine dyk sammen. Du får udleveret dit midlertidigt dykkercertifikat, og vi holder en hyggelig afslutning. Du er herefter i stand til at planlægge og gennemføre dyk sammen med en makker ned til 18 meters dybde, samt til at deltage på vores videregående dykkerkurser og vores dykkerture. Efterfølgende kursus kunne være et AOWD, som giver dig lov til at dykke ned til 30 meter og deltage på vores bådture.

Krav
At du kan svømme 200m,
Flyde/træde vande i 10 minutter.
Minimumsalder 10 år.
Er ved normalt godt helbred.
Medbring eget badetøj og håndklæde.

Når du lærer at dykke hos Diveline Bornholm hjælper vi dig gerne videre og rådgiver om godt dykkerudstyr og de bedste dyk. Du er også altid velkommen til at leje vores udstyr.

Spørgsmål ?
Ring på tlf 30 56 86 51 eller skriv til info@diveline.dk hvis du har spørgsmål.