PADI OWD – Open Water Diver

Hvis du er eventyrlysten, eller ganske enkelt altid har drømt om at opleve den vidunderlige verden under overfladen, kan du komme sikkert og trygt i gang med Diveline. 

4.6/5

Lær at dykke på 6 dage!

Du er i de bedste hænder!

PADI Open Water Diver kurset er starten på dit nye eventyr både over og under vandet.
Hos Diveline lærer vi dig at dykke i trygge rammer så du bagefter kan dykke i hele verden ned til 18 meter.

Vi ser desværre ofte på vores dykkerture at billige dykkerkurser taget i udlandet skaber usikre dykkere, som også mangler basale færdigheder. Det undgår du hos Diveline, hvor vi ikke slipper dig før du er klar. Vi er max 8 deltagere pr. hold.

Vi hjælper dig også gerne videre og rådgiver om godt dykkerudstyr og de bedste dyk efter endt kursus.

Med på kurset får du:

 • PADI Open Water Teoribog
 • PADI Open Water Diver DVD
 • PADI Diver´s Log bog
 • PADI Dykkertabel
 • PADI materialet er originalt og tilhøre dykkeren
 • Blanketter
 • Lån af professionelt dykkerudstyr
 • 2 x Teoriaftener i teorilokalet i Rønne
 • 1 x Praksis og øvelser i svømmehal
 • 2 dage med to dyk i åbent vand
 • Certifikat

Forberedelse:

Som forberedelse skal du inden kursusstart have læst kursusmaterialerne, der består af PADI’s Open Water teoribog, udleveres på dansk. Der medfølger en DVD tilknyttet bogen. Du skal regne med at bruge ca. 12 timer hjemmefra til at læse materialet, lave opgaver og se DVD. Desuden skal der udfyldes en helbredserklæring.

Teoribogen er opdelt i fem moduler. Efter hvert modul er der en kundskabstest, som du skal udfylde og medbringe til instruktøren på første kursusdag. Ligeledes skal du have set din PADI DVD, der giver dig et virtuelt indblik i dykkerteori og gennemgår nogle af de øvelser, du skal lære på dit dykkerkursus.

Sådan forløber kurset

1. og 2. kursusdag: Teoriaften

Vi byder dig velkommen i Diveline’s lokaler, hvor der serveres kaffe og the. Vi gennemgår sammen de skriftlige kundskabstests og laver en tilsvarende prøve til hvert kapitel.

De fejl du måtte have bliver gennemgået og grundigt forklaret, så vi er sikre på, at du har forstået teorien bag dykning. Teorien afsluttes med en multiple choice eksamen, bestående af 50 spørgsmål.

Du skal kunne selv

3. kursusdag: Øvelsestræning i svømmehal

Din første oplevelse under vand kommer til at foregå i en svømmehal. Du starter med svømme 200 m og træde vandet i 10 min. Herefter tager vi dykkerudstyret på og går i vandet, hvor du kan bunde.

Du skal i alt lære 24 forskellige øvelser, fx hvordan du tømmer din maske for vand under vandet, tage udstyr af og på, og hvordan du ligge stille og vægtløs i vandet. Både i bassin og i åbent vand hjælper dykkerinstruktøren dig igennem øvelserne og er tæt på dig, så du hele tiden kan føle dig sikker og tryg.

Vi lægger stor vægt på, at undervisningen foregår på en grundig og spændende måde.

4. og 5. Kursusdag: Øvelses/træning i åbent vand

Efter at øvelserne i svømmehallen er udført korrekt, gennemføres 4 trænings- og øvelses dyk i havet. Øvelserne er i princippet en gentagelse af øvelserne fra svømmehallen, blot befinder vi os i det “rette miljø” havet.

Vi kører tilbage til dykkercenteret, rengør udstyret og logger dine dyk sammen. Du får udleveret dit midlertidigt dykkercertifikat, og vi holder en hyggelig afslutning. Du er herefter i stand til at planlægge og gennemføre dyk sammen med en makker ned til 18 meters dybde, samt til at deltage på vores videregående dykkerkurser og vores dykkerture.

Efterfølgende kursus kunne være et AOWD, som giver dig lov til at dykke ned til 30 meter og deltage på vores bådture.

Hvem kan tage et PADI OWD kursus?

Hvis du vil i gang med certificering som PADI OWD – Open Water Diver, er der nogle krav, du skal opfylde: Du skal kunne svømme 200m, flyde/træde vande i 10 minutter. Minimumsalderen er 10 år og så skal du være ved normalt godt helbred.

Pris og booking

Vi afholder løbende kurser, alt efter hvordan vejret arter sig. Kurset dog oprettes kun, hvis der er minimum 4 deltagere. Prisen for kurset, inklusiv alle materialer er DKK 5.499,- kr. pr. person. Du kan finde kommende kurser i kalenderen på vores hjemmeside. Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få en pris og yderligere information.

Tilmelding til PADI OWD – Open Water Diver kan ske via e-mail på info@diveline.dk eller ved at ringe til os på telefonnummer +45 3056 8651

Alt det praktiske

Hvor dykkes der?

Som udgangspunkt dykker vi fra 3 forskellige lokationer: Sorthat, Bølshavn og Svenskehavn – alt efter hvor der er de mest optimale forhold, efter bølger og sigt. Da vejrudsigten kan være meget skiftende, er det først muligt at planlægge hvor dykket bliver afholdt 2-3 dage før. Dette vil du blive informeret om pr. SMS eller mail.

Det skal du medbringe

Medbring eget badetøj og håndklæde.

Du skal kunne selv

Du skal kunne svømme 200m, flyde/træde vande i 10 minutter. Minimumsalderen er 10 år og så skal du være ved normalt godt helbred.

Betaling og refusion

Er man ikke mødt på angivne tidspunkt, ventes der ikke og Diveline forbeholder sig retten til at afvise kunden uden refundering. – Du er først tilmeldt dykket når betalingen er registreret. Kontakt Diveline pr. telefon 31568651 eller mail info@diveline.dk for tilmelding.