Oplev Bornholm på en helt ny måde

Tag med på en uforglemmelig sejltur langs den betagende Bornholmske klippekyst med Diveline.

4.6/5

Udforsk Bornholm med vores uforglemmelige sejlture

En tur fyldt med naturskønhed og eventyr

På vores sejltur op til Bornholms største seværdighed Hammershus, vil du opleve den spektakulære kystlinje og det rige fugleliv i et behageligt tempo. Undervejs passerer vi en række seværdigheder såsom Teglkås, Helligpeder, Jons Kapel, Vang og selvfølgelig Hammershus, alt sammen set fra søsiden.

Fart, action og frisk luft

På tilbagevejen mod Hasle sætter vi tempoet op, så du virkelig kan opleve, hvad en kraftfuld RIB med 300 hk kan præstere, når vores erfarne to-mands besætning skruer op for farten. Det er den perfekte blanding af smuk natur, frisk luft og en anelse action, der vil gøre din sejltur til en sjov og mindeværdig oplevelse.

Sejlture for alle

Uanset om du er turist på Bornholm eller lokal, får du mulighed for at se Bornholm fra nye vinkler langs den betagende kystlinje med udsigt til majestætiske klipper. Vi tilbyder skræddersyede pakker til team building for virksomheder og ture, der skaber familieminder for livet – vi har en sejltur til dig.

Vil du med?

Vores sejlture langs kysten bookes ofte både af par og børnefamilier med lidt større børn, men er også et populært valg for virksomheder som en del af teambuildingture, eller til foreninger og andre grupper, der ønsker at få nye oplevelser i fællesskab. Kontakt os, hvis vi skal lave en skræddersyet sejlads.

Pris og booking

Vi sejler forår, sommer og efterår, alt efter hvordan vejret arter sig. Prisen for sejlturen er 299,- kr. pr. person. Er du medlem af Dansk Camping Union, får du 10% rabat på sejladsen. Du kan finde kommende ture i kalenderen på vores hjemmeside. Hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få en pris og yderligere information. På Prissiden finder du også pris på leje af en hel RIB-båd inklusiv besætning.

Tilmelding til ture kan ske via e-mail på info@diveline.dk med navn og antal deltagere. Hvis turen er fuldt booket, vil vi sætte en ny tur op en time efter den forrige sejlads. Husk at fortælle os, hvis der er en person med som vejer under 40 kilo, da det kræver en særlig redningsvest.

Alt det praktiske

Sikkerhed og vejret

Da vi sejler tæt på kysten og i høj fart, sejler vi ikke, hvis bølgehøjden overstiger 0,5 m. I tilfælde af kraftig vind fra vest, forbeholder vi os retten til at aflyse turen. Vi holder øje med vejret, og du vil modtage besked to dage før din planlagte sejltid, hvis ændringer forekommer.

Minimum antal deltager og sikkerhedsinstruks

For at sikre en optimal oplevelse for alle forbeholder Diveline sig retten til at aflyse turen, hvis der ikke er nået et minimum antal deltager på 8 personer. Før turen vil du modtage en grundig sikkerhedsinstruks, hvor vi gennemgår sikkerhedsforanstaltningerne om bord og giver dig yderligere information om turens forventede forløb. 

10% rabat med Dansk Camping Union

Dansk Camping Union  Ved forevisning af DCU-medlemskort får du 10% rabat på din booking.

Professionel besætning og godkendt båd

Vores RIB-båd, udstyret med 300 hk motor, er synet og godkendt af Søfartsstyrelsen. Vi sejler altid med en erfaren to-mands besætning, der har mere end 20 års erfaring med at navigere farvandene omkring Bornholm. Du kan derfor føle dig tryg og forvente en fantastisk oplevelse langs den Bornholmske kyst.

Praktiske oplysninger og tilmelding

Der er plads til maksimalt 10 personer pr. tur, så det er vigtigt at reservere din plads i god tid. Betalingen skal være registreret for at bekræfte din reservation, og beløbet refunderes kun, hvis turen bliver aflyst.

Vi sejler fra slæbestedet ved Hasle Marina, der ligger i den nordlige ende af havnen. Vær venligst klar til at modtage din sikkerhedsinstruks til det angivne tidspunkt. Vi beder alle passagerer om at møde op senest 15 minutter før afgangstidspunktet. Hvis passagerer ikke møder op til tiden, forbeholder Diveline sig retten til at afvise dem uden refundering.

Krav og forbehold

For at deltage i sejlturen skal deltagerne være mindst 10 år gammel og have et godt og sundt helbred. Vi sejler altid under hensyntagen til forholdene for at sikre den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Vær opmærksom på, at der kan forekomme små stød og bump på tilbagevejen, når vi øger farten. Derfor anbefales det ikke at deltage i turen, hvis du er gravid eller har rygproblemer.

Hvis en af deltagerne vejer under 40 kg, bedes dette oplyses ved reservationen, så vi kan medbringe den korrekte størrelse redningsvest.

For at sikre sikkerheden for alle om bord, vil adgangen til sejladsen blive nægtet for passagerer, der er påvirket af alkohol eller euforiserende stoffer. Betalingen for turen vil ikke blive refunderet i dette tilfælde.

Her mødes vi

Hasle Marina